Elérhetőségünk

Házhozszállítás

Megrendelését Magyarország területén kedvezményes áron házhoz szállítjuk. > Részletek itt <

TOP termékek

Kiemelt Gyártóink

Fogyasztó Barát

Partnereink

Tájékoztatás! 2024.05.31 -én a pénteki napon ZÁRVA tartunk!

Adattörlő kód tájékoztató

ADATTÖRLÉSI SZOLGÁLTATÁS

A személyes adatok védelme érdekében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) adattörlési szolgáltatást nyújt a fogyasztóknak.
A szolgáltatással az eszközön tárolt adatok (például képek, videók, dokumentumok) visszaállíthatatlanul törölhetők az alábbi terméktípusok esetében:

• Okostelefon (érintőkijelzős mobiltelefon),
• Tablet,
• Laptop, Notebook,
• Asztali számítógép, PC,
• Pendrive,
• Beépíthető adattároló (például: HDD, SSD, NVME),
• Külső adattároló (például: USB HDD, USB SSD).


A 3B Network Kft. az adattörléshez a fent felsorolt termékekhez, termékenként 1 db, egyszer használatos kódot ad a vásárláskor kiállított számlán.


Hogyan használható a végleges adattörlő alkalmazás?
1. A telefonon vagy egyéb eszközön tárolt adatok törlési folyamata a https://www.veglegestorles.hu oldalon indítható.
2. A weboldalon adja meg:
• az adattörlő kódot,
• egy e-mail címet, melyre a törlésről szóló tájékoztatót küldi a rendszer
• a törölni kívánt eszköz típusát.
3. Kövesse az e-mailben kapott tájékoztató utasításait
Előfordulhat, hogy bizonyos telefonokkal, eszközökkel nem kompatibilis az alkalmazás, erről bővebb információ a https://www.veglegestorles.hu oldalon található.

Részletek
A végleges adattörlés szolgáltatás igénybevételéhez szükséges kódot a 3B Network Kft., mint kereskedő, digitális formában adja át a fogyasztónak a vásárlás alkalmával. A kód a kiskereskedelmi számlán kerül feltüntetésre. A kód a fent megjelölt termékek esetében egyszeri alkalommal biztosított, elvesztése esetén a kódot a kereskedő nem pótolhatja új kód átadásával.
Végleges adattörlés: díjmentesen igénybevehető szolgáltatás, melynek használatával minden (az adott eszközön) tárolt adat visszaállíthatatlanul törölhető.
Adattörlő alkalmazás: a végleges adattörlés szolgáltatás szoftvere. A szolgáltatást az NMHH által megbízott beszállító biztosítja, az alkalmazás üzemeltetése és a törlési folyamat a Yetteltől teljesen függetlenül működik.
Adattörlő kód: az Adattörlő alkalmazás használatára jogosító, egyszer használatos kód.
Az adattörlő kód használata
A végleges adattörlést a www.veglegestorles.hu webes felületen elérhető alkalmazás segítségével lehet elvégezni, a felületen közétett felhasználási útmutató szerint. A számlán feltüntetett adattörlő kód, a szükséges eszköz-azonosítók, valamint adatok megadását követően, az alkalmazás segítségével véglegesen le lehet törölni az adatokat az ott közzétett felhasználási feltételek szerint támogatott tartós adathordozóról.
A digitális kód egyszer használható fel, egy törlésre biztosít lehetőséget. A törlést követően a felhasználó elektronikus levélben adattörlési igazolást kap. Az adattörlő alkalmazás és a digitális kód használatával kapcsolatos további információ a www.veglegestorles.hu weboldalon található.
További részleteket az adatok végleges hozzáférhetetlenné tételét lehetővé tevő alkalmazás biztosításával kapcsolatos eljárási szabályok meghatározásáról szóló 726/2020. (XII. 31.) számú kormányrendelet tartalmaz.
Az adattörlő szolgáltatás biztosítása, az alkalmazás üzemeltetése a 3B Network Kft.-től függetlenül, az NMHH közreműködésével történik, ezért kérjük, hogy adattörléssel összefüggő kérdés esetén forduljon az illetékes hatóság ügyfélszolgálatához a következő elérhetőségek egyikén:
• e-mailen: ugyfelszolgalat@veglegestorles.hu, vagy
• munkanapokon, hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30, pénteken 8:00 és 14:00 között telefonon: 06 1 999 6434