Új jelszó kérése
Elérhetőségünk

E-mail: info@3bnetwork.hu

Telefon: +36-21/3111222

Mobil: +36-20/2454235

> Térkép <

Házhozszállítás

Megrendelését Magyarország területén kedvezményes áron házhoz szállítjuk. > Részletek itt <

Árak

Viszonteladói árakról, kedvezményekről > ITT < olvashat.

Hírlevél
Termékajánló
Kiemelt Gyártóink
Fogyasztó Barát

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Cikkek

Az alábbi cikkben a webáruházunkban is széleskörű választékban megtalálható rack szekrények fejlődését mutatjuk be.

A következő cikkben a webáruházunkban megtalálható és kedvelt blankolók valamint krimpelőfogók használatáról olvashatunk egy rövid ismertetőt.

Video-kaputelefonok újabbnál újabb generációi kerülnek le a gyártósorokról, melyek a fogyasztók igényeit, elvárásait szorgalmazzák a legkorszerűbb fejlesztésekkel. Az új igényekre az IP-alapú összevont rendszerek adnak választ.

2018.01.11 14:57

Széleskörű kábelteszter választékunk legkedveltebb darabjait szeretnénk bemutatni a következő cikkben.

A Great Lakes PS sorozatú standard rack szekrények plexi  vagy perforált első ajtóval, teli, szélén perforált hátsó ajtóval, zárható, levehető, teli oldalpanelekkel, 2 pár 19" szerelősínnel, szintezőlábakkal rendelkeznek. A rack szekrényeket 25 darabos M60 csavarkészlettel, készre szerelve szállítjuk. A szekrények teherbírása 600 kg.

A Great Lakes fali rack szekrények elérhető magasságai: 6, 9, 12, 18, 21U

A Great Lakes fali rack szekrények 400mm, 500mm és 600mm mélységben érhetőek el, a rack szekrények szélessége 600 mm.

Mi a különbség a digitális és az analóg vezeték nélküli telefonok között? Használhatok digitális vezeték nélküli telefont kórházban? Hatással vannak a vezeték nélküli telefonok a hallókészülékekre és a pacemaker-ekre? Hallottam jelzavar problémákról. Létezik korlátozás arra vonatkozóan, hogy hol helyezheti üzembe a telefont és hol használhatja? Mennyi a digitális vezeték nélküli telefon hatótávolsága? Problémás volt a másik fél megértése visszhang vagy elhalkulás miatt. Mi okozza ezt? Kárt okozok az akkumulátorban, ha a telefont a töltőn tartom? Milyen típusú akkumulátort használhatok? Mi a DECT rendszer?

2018.01.11 14:41

Mi az IP telefon? Miért jobb az IP telefon a hagyományos telefonnál? AZ IP-telefon olcsóbb vagy drágább, mint a hagyományos telefon? Ki kell-e dobnom a régi telefonközpontomat? Milyen plusz szolgáltatásokat ad az IP telefon a hagyományossal szemben? Mi a SIP protokol? Milyen tulajdonságai vannak az IP-telefon rendszerne

2018.01.11 13:50

Az új évet egy sorozattal indítjuk, amelyben szakmai segítséget nyújtunk Önöknek. Első alkalommal a patch kábel készítés fortélyait mutatjuk be 10 lépésben, fotókkal illusztrálva.

2018.01.11 13:32
Az Ubiquiti wireless termékei széles körben elterjedt integrált kliens és adó megoldást nyújtanak, amelyek egyszerű telepíthetőségük, jó minőségük és alacsony áruk miatt egyre nagyobb teret nyernek
2018.01.11 12:37

A WiFi (wireless) az IEEE által kifejlesztett vezeték nélküli mikrohullámú kommunikációt (WLAN) megvalósító, széleskörűen elterjedt szabvány (IEEE 802.11). Irodákban, nyilvános helyeken (repülőtér, étterem, hotel, magánházak stb.) megvalósított vezeték nélküli helyi hálózat, aminek segítségével a látogatók saját számítógépükkel kapcsolódhatnak a világhálóra.

Távközlésben, infokommunikációban használt rövidítések magyarázata.
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.