Elérhetőségünk

Házhozszállítás

Megrendelését Magyarország területén kedvezményes áron házhoz szállítjuk. > Részletek itt <

TOP termékek

Kiemelt Gyártóink

Fogyasztó Barát

Partnereink

Cikkek

26
Jún

Hálózati videók NVR rögzítési és irányítási megoldásai a CCTV IP rendszerre

30
Máj

A HDMI VGA átalakítót arra találták ki , hogy a régi kimenetes számítógépeket is lehessen csatlakoztatni vadonatúj monitorokhoz.

30
Máj

Az IP kamera lényegében egy megfigyelő rendszer amelyet lassan bárhol tud alkalmazni vagy használni. Rögzíti és tárolja a felvételeket az adott területről.

23
Máj

Az UTP kábellel egyszerűen és biztonságosan összekötheti helyi hálozaton lévő gépeit az internet forrással.

23
Máj

A tápegyég egy olyan alkatrész amely a számítógéphez szükséges feszültséget állítja elő, manapság már elengedhetetlen kelléke egy jó számítógépnek.

22
Máj

A wifi-erősítő megkönnyíti az otthoni internet hozzáférést hiszen a már meglévő router jeleit felerősíti, hogy többé ne kelljen házon belül helyet változtatni egy kis wifi hozzáférésért.

22
Máj

A szünetmentes tápegység lényegében egy mentőövként szólgál, ha otthon vagy munkahelyen elmenne az áram , hiszen ez az eszköz áramot biztosít hálózati áram nélkül is.

18
Máj

Távolságmérővel mostantól megkönnyítheti magának a területek és falak mérését, hiszen mostantól nem kell mérőszallagot használnia , csak lézeres vagy ultrahangos távolságmérőt.

18
Máj

A Wifi jelerősítő egy olyan eszköz mellyel egyszerűen felerősíthetjük otthoni vagy munkahelyi wifinket, hogy az jobban és gyorsabban teljesítsen. 

16
Máj

A Switch  egy aktív számítógépes hálózati eszköz, mely adatáramlást, adatátvitelt valósít meg a rácsatlakoztatott eszközök között.

03
Máj
SSD

Az SSD meghajtó a merevlemezek cseréjére jött létre, bár lényegében ugyan azt a célt szolgálja egy sokkal praktikusabb és jobb módon. Fő funkciója az adattárolás.

03
Máj
NAS

A NAS egy olyan eszköz amely bármilyen géphez kapcsolódni tud és a rajta lévő adatokat tárolni tudja. Ezáltal nem tudnak elveszni dokumentumai vagy fájljai.

02
Máj

A HDMI kábel egy olyan eszköz mellyel javúlt a kapcsolat monitorok, Tv-k és projektorok között. 
A HDMI kábel számos kábeltípust és csatlakozó egybefoglaló neve. Ezzel köthetjük össze Tvn-ket számítóggépünkkel, mellyel a számítógép képernyője átkerül egy nagyobb felületre. Így élvezetesebbé tehetjük a filmnézést és még a szemünket se rontja annyira.

19
Ápr

A router egy olyan készülék, amely létrehoz egy vezeték nélküli kapcsolatot és segít különböző eszközeink internethez való csatlakoztatásában. A megfelelő eszköz kiválasztása, nagyon nehéz, és mindenki megfelelőt, jó teljesítményűt szeretne anélkül, hogy újabb és újabb készülékeket kelljen vennie.

11
Jan

Az alábbi cikkben a webáruházunkban is széleskörű választékban megtalálható rack szekrények fejlődését mutatjuk be.

11
Jan

A következő cikkben a webáruházunkban megtalálható és kedvelt blankolók valamint krimpelőfogók használatáról olvashatunk egy rövid ismertetőt.

11
Jan

Video-kaputelefonok újabbnál újabb generációi kerülnek le a gyártósorokról, melyek a fogyasztók igényeit, elvárásait szorgalmazzák a legkorszerűbb fejlesztésekkel. Az új igényekre az IP-alapú összevont rendszerek adnak választ.

11
Jan

Széleskörű kábelteszter választékunk legkedveltebb darabjait szeretnénk bemutatni a következő cikkben.

11
Jan

A Great Lakes PS sorozatú standard rack szekrények plexi  vagy perforált első ajtóval, teli, szélén perforált hátsó ajtóval, zárható, levehető, teli oldalpanelekkel, 2 pár 19" szerelősínnel, szintezőlábakkal rendelkeznek. A rack szekrényeket 25 darabos M60 csavarkészlettel, készre szerelve szállítjuk. A szekrények teherbírása 600 kg.

11
Jan

A Great Lakes fali rack szekrények elérhető magasságai: 6, 9, 12, 18, 21U

A Great Lakes fali rack szekrények 400mm, 500mm és 600mm mélységben érhetőek el, a rack szekrények szélessége 600 mm.

11
Jan

Mi a különbség a digitális és az analóg vezeték nélküli telefonok között? Használhatok digitális vezeték nélküli telefont kórházban? Hatással vannak a vezeték nélküli telefonok a hallókészülékekre és a pacemaker-ekre? Hallottam jelzavar problémákról. Létezik korlátozás arra vonatkozóan, hogy hol helyezheti üzembe a telefont és hol használhatja? Mennyi a digitális vezeték nélküli telefon hatótávolsága? Problémás volt a másik fél megértése visszhang vagy elhalkulás miatt. Mi okozza ezt? Kárt okozok az akkumulátorban, ha a telefont a töltőn tartom? Milyen típusú akkumulátort használhatok? Mi a DECT rendszer?

11
Jan

Mi az IP telefon? Miért jobb az IP telefon a hagyományos telefonnál? AZ IP-telefon olcsóbb vagy drágább, mint a hagyományos telefon? Ki kell-e dobnom a régi telefonközpontomat? Milyen plusz szolgáltatásokat ad az IP telefon a hagyományossal szemben? Mi a SIP protokol? Milyen tulajdonságai vannak az IP-telefon rendszerne

11
Jan

Az új évet egy sorozattal indítjuk, amelyben szakmai segítséget nyújtunk Önöknek. Első alkalommal a patch kábel készítés fortélyait mutatjuk be 10 lépésben, fotókkal illusztrálva.

11
Jan
Az Ubiquiti wireless termékei széles körben elterjedt integrált kliens és adó megoldást nyújtanak, amelyek egyszerű telepíthetőségük, jó minőségük és alacsony áruk miatt egyre nagyobb teret nyernek
11
Jan

A WiFi (wireless) az IEEE által kifejlesztett vezeték nélküli mikrohullámú kommunikációt (WLAN) megvalósító, széleskörűen elterjedt szabvány (IEEE 802.11). Irodákban, nyilvános helyeken (repülőtér, étterem, hotel, magánházak stb.) megvalósított vezeték nélküli helyi hálózat, aminek segítségével a látogatók saját számítógépükkel kapcsolódhatnak a világhálóra.

10
Jan
Távközlésben, infokommunikációban használt rövidítések magyarázata.