Elérhetőségünk

Házhozszállítás

Megrendelését Magyarország területén kedvezményes áron házhoz szállítjuk. > Részletek itt <

TOP termékek

Kiemelt Gyártóink

Fogyasztó Barát

Partnereink

Cikkek

Wifi jelerősítő

2018.05.18 11:14

A Wifi jelerősítő egy olyan eszköz mellyel egyszerűen felerősíthetjük otthoni vagy munkahelyi wifinket, hogy az jobban és gyorsabban teljesítsen. 

Wifi jelerősítő

Folyton ledobja a wifi? Idegesíti, hogy a videók csigalassúsággal töltődnek be?
Ha ilyen problémáid vannak, érdemes egy wifi-jelerősítőt beszerezned és elmúlnak a problémáid!

A wifi napjainkra csaknem nélkülözhetetlenné vált, hiszen egy vezeték nélküli hálózat létesítése sokkal kevesebb munkával jár, mint az összes szobán végigvezetni egy-egy hálózati kábelt. Ráadásul egy táblagépet nem is lehet, egy ölben használt laptopot pedig eleve csak vezeték nélküli kapcsolaton praktikus használni. Ám ha nem elég jó az otthoni wifi, ezeknek az eszközöknek a használata is idegesítővé válik: folyamatosan lefagyó vagy lassús kapcsolat mellett nem lehet normálisan internetezni. Routerek százait lehet már találni az erre alkalmas szaküzletekben. Ám nem mindegy milyet vesz az ember. Hiszen különböző nagyságú és terhelő képességű kell otthoni használatra és munkahelyi használatra. Az otthoni használatra alkalmas routerek már tizenöt-húsz ezer forint körül is találhatóak, míg nagyobb egységek már több százezer forintba is kerülhetnek.

 

Hogyan működik a Wi-fi jelerősítő?
Az univerzális Wi-Fi jelerősítő növeli vezeték nélküli hálózati lefedettségét. A jelerősítő WPS gombbal rendelkezik, ami az üzembe helyezést rendkívül egyszerűvé teszi anélkül, hogy mindenféle bonyolult beállítást kellene elvégezned routereden vagy jelerősítődön. A beépített tápfeszültség adapter segítségével a Wi-Fi-jelerősítőt közvetlenül a konnektorba dughatod. Ez a legegyszerűbb mód vezeték nélküli hálózatod lefedettségének növeléséhez otthonodban vagy az irodádban! Ha otthon is változó erősségű routert keresel, arra is van lehetőséged, hogy állítható routert vegyél, amelyen tudod változtatni , hogy milyen erősségig erősítsen.

Található jelerősítőkből konnektoros és hordozható/bárhol használatos kiszerelésben is. Egyszerűen beszerezhető bármely számítógépes webáruház által.