Elérhetőségünk

Házhozszállítás

Megrendelését Magyarország területén kedvezményes áron házhoz szállítjuk. > Részletek itt <

TOP termékek

Kiemelt Gyártóink

Fogyasztó Barát

Partnereink

Cikkek

Wifi erősítő

2018.05.22 10:23

A wifi-erősítő megkönnyíti az otthoni internet hozzáférést hiszen a már meglévő router jeleit felerősíti, hogy többé ne kelljen házon belül helyet változtatni egy kis wifi hozzáférésért.

Wifi erősítő mire jó?

Az otthon használatos wifi router nem mindig nyújtja a megfelelő szolgálatot. Bármennyire erős routereket is gyártanak manapság, a fizikai korlátokat továbbra is csak nehezen tudják leküzdeni. Ha az épület falaktól árnyékolt pontjára tesszük az eszközt, jóval gyengébb lesz a jel, mintha a lakás egy "nyitottabb" pontján helyeznénk el. Ha viszont egy többszintes házról beszélünk, nehéz úgy letenni a routert, hogy az mindenkinek jó legyen. Az ilyen akadályok kiküszöbölése végett készítettek wifi erősítőket amelyekkel fel tudjuk erősíteni a wifi erősségét a ház bármely pontján. Otthon lévő összes készülék között.

Wifi erősítők között is vannak erősebbek és gyengébbek, attól függ milyen méretű épületbe akar javítani illetve, hogy egyszerre hány készülék csatlakozik az internetre. Természetesen minél nagyobb hatókörű erősítőt választunk ,számolnunk kell az árak növekedésével is.

Erősítő manapság szinte már bárhol beszerezhető. Akár otthonról is megrendelheti de ha csak a személyes átvételben bízik üzletben is megveheti.

Megtalálható konnektoros és anélküli változatban is.