Elérhetőségünk

Házhozszállítás

Megrendelését Magyarország területén kedvezményes áron házhoz szállítjuk. > Részletek itt <

TOP termékek

Kiemelt Gyártóink

Fogyasztó Barát

Partnereink

Cikkek

IP kamera

2018.05.30 09:33

Az IP kamera lényegében egy megfigyelő rendszer amelyet lassan bárhol tud alkalmazni vagy használni. Rögzíti és tárolja a felvételeket az adott területről.

IP kamera

A megfigyelőrendszer kiválasztásánál a legfontosabb szempont a felbontás! 

Sok esetben nem mindegy, hogy milyen távolságról szeretnénk értékelhető, bizonyító erejű felvételekkel rendelkezni, egy-egy személyről, arcról, rendszámról, eseményről. 

Nagyobb felbontás esetén a digitális zoom használatakor sokkal részletesebb a felvétel, így például egy nagy felbontású és széles látószögű kamerával nagyobb terület figyelhető meg, digitális zoom-al a személyek, tárgyak részletesen, azonosíthatóan felismerhetőek lesznek.

 

Hangrögzítő kamerákat is tudunk már találni. Ezek mikrofon (audio) bementettel rendelkező IP kamerák. Ebben az esetben az IP kamera audió bemenetére tudunk egy opcióban megvásárolható mikrofon modult csatlakoztatni. Nagyobb távolságra szeretnénk szerelni az IP kamerától a mikrofont, akkor opciós hangkábelel kell összekötni a mikrofont és a rögzítőt. A hangkábel max. távolsága 50m lehet. A mikrofon modulnak tápot is kell adni opciós 12V DC tápegységgel. Nagyobb távolság esetén opciós tápkábellel kell összekötni a mikrofont és a tápegységet. Esetleg a kamera tápegységéről is el lehet osztani a tápot a mikrofon számára egy tápelosztó kábellel. Vagy találhatunk olyat is ami már beépített mikrofon modullal rendelkezik. Ebben az esetben nem szükséges opciós mikrofon modult vásárolni, ez már be van építve az IP kamerába (természetesen külön tápot sem kell adni neki).

Legtöbb esetben védelemre használják az IP kamerákat. Ezáltal ezek lehetnek kültérik és beltérik egyaránt. Éjjel látó opcióval is rendelkeznek így bármit is vesz fel a kamera éjjel azt vissza tudja nézni nappali fénnyel. Vannak forgófejes és sima álló kamerák is . Falra és mennyezetre szerelhető de vannak asztali álló kamerák is.

A legtöbb IP kamera mozgásérzékelővel felszerelt, így a felesleges, történés mentes pillanatokat nem tárolja csak amin mozgás érzékelhető.