Elérhetőségünk

Házhozszállítás

Megrendelését Magyarország területén kedvezményes áron házhoz szállítjuk. > Részletek itt <

TOP termékek

Kiemelt Gyártóink

Fogyasztó Barát

Partnereink

Cikkek

HDMI VGA átalakító

2018.05.30 16:13

A HDMI VGA átalakítót arra találták ki , hogy a régi kimenetes számítógépeket is lehessen csatlakoztatni vadonatúj monitorokhoz.

HDMI VGA átalakító

Van egy régebbi, VGA kimenetes számítógéped vagy laptopod? Akkor biztos lehetsz benne, hogy probléma merül fel a modern monitorok, televíziók és projektorok csatlakoztatásakor. Az aktív HDMI-VGA átalakító ideális megoldás a problémáidhoz. A VGA kimenetről az analóg jelet a HDMI-re konvertálhatja, ami a mai képalkotó eszközök aranyszínvonala. Az adapter tartalmaz egy USB-csatlakozót, amely kiegészítő tápegységként és audio átalakítóként is szolgál. A számítógépről érkező hangot USB-n keresztül digitális formában továbbítja a HDMI-n keresztül, így teljes mértékben audiovizuális élményt élvezhetsz.

Először is nézzük, hogy a HDMI VGA átjárás miért nem megy egy egyszerű kábellel, még akkor sem, ha a neten van ilyen kábel. A magyarázat egyszerű, azért, mert a HDMI az egy digitális jelfolyam, a VGA pedig analóg. Ezzel el is érkeztünk a minőség kérdéséhez. Milyen minőségű lesz a kép ha közbeiktatunk egy átalakító eszközt, ami az analóg VGA jelet átkonvertálja digitális HDMI jellé, vagy fordítva, a HDMI-t VGA-ra? Először is fontos tudni, hogy az irány nem mindegy, ezek az átalakítók csak egy irányba működnek, így a vásárlás előtt oda kell figyelni, hogy miből mit szeretnénk előállítani. Ami a minőséget illeti, természetesen a szűk keresztmetszet, a VGA minősége fogja meghatározni a végeredmény minőségét. Tehát ne várjuk el az átalakítás után, hogy a HDMI határait feszegető képminőséget fogunk kapni. Könnyedén megtanulható használata, egyszerűen hozzá tudja bárki kötni , nem kell ezért szakértőt hívni.